NYT: Fase for åbning af indendørs idræt

Kære fægtere i Frederiksberg Slots Fægteklub
Folketinget har besluttet at genåbne de indendørs idrætsgrene, og vi ville gerne gå i gang med det samme, men vi kan ikke genoptage vores fægtning i Hermes Hallen, før vi har modtaget mail fra FIU, med præcise vilkår og krav til vores træning og måske også en udmelding fra DIF og DFF.
Frederiksberg Idræt (FIU) kan ikke give endelig grønt lys for genåbning af de indendørs idrætsfaciliteter på Frederiksberg, før de har modtaget vejledninger med de vilkår, som gælder for genåbningen, og dermed afklaring af de krav som de skal efterleve på anlæggene i fælleskab med foreningerne.
FIU håber at modtage vejledningerne i morgen mandag, så de herefter kan udmelde rammer og krav for hver enkelt forenings aktiviteter.
Så snart vi ved mere, vender jeg tilbage med mere information.
Fægtehilsner
Pia
–)————–

Comments are closed.