Aflyst træning

Kære alle fægtere og forældre
 
Her lidt info i forhold til den aflyste træning i den kommende tid:
Aflysning af fægtetræning fra i morgen torsdag og mindst to uger frem!
Kære alle
Som konsekvens af statsministerens pressemøde onsdag d. 11. marts  lukker alle FIUs anlæg med virkning fra i morgen og dermed aflyses al fægtetræning både for børn og voksne fra i morgen torsdag og mindst to uger frem. Dette sker for at mindske spredningen af corona-smitte (Covid-19) i samfundet. Vi ved endnu ikke om perioden forlænges. Vi er selvfølgelig kede af dette, men regner med forståelse for dette skridt. Der vil blive givet besked når træningen starter igen.
Pas på hindanden og udvis forsigtighed i al almindelighed, til vi ses igen.
Med venlige hilsner
Trænere og bestyrelse

Comments are closed.